HTC Tuinhout

Over ons

HTC Tuinhout is hét adres voor alles in en rondom uw tuin. Grote partijen tuinhout, balken, schuttingen en klein materiaal. Wij helpen u met in of opladen, voorzien u van advies of bezorgen uw materiaal thuis. 

 

HTC Tuinhout

HTC Tuinhout is en groothandel voor zowel particulieren, aannemers, ZZP-ers en hoveniers. We staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar aan de Oppers 103 in Sonnega. Wilt u alvast digitaal een kijkje nemen? Bekijk de video (rechts)! 

Advies

Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van het juiste (tuin)advies. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met info@htctuinhout.nl, 0561-617007 of even langs komen aan de Oppers 103 in Sonnega.  

Hout- Betonschuttingen

HTC Hout- en Tuincentrum is gespecialiseerd in Hout- en Betonschuttingen. Vincent neemt u in deze video mee door ons uitgebreide assortiment. Onze Hout- en Betonschuttingen vindt u hier.

kaart2
Levering door heel Nederland! Gebruik de webwinkel, bel of e-mail voor de tarieven en levertijden. Klik hier voor alle bezorginformatie. 

Bezoek onze vestiging

Direct advies of een offerte aanvragen kan via gunter@htctuinhout.nl, de offerte pagina of 0561-617007. Liever persoonlijk advies? U bent van harte welkom aan onze vestiging aan de Oppers 103 in Sonnega. 

  • Oppers 103, 8478 HA Sonnega
  • info@htctuinhout.nl
  • 0561-617007
0

Telefoon storing

Door een telefoonstoring zijn wij tijdelijk niet bereikbaar via ons gebruikelijke telefoonnummer. We zijn te bereiken via: 06-51190219 of neem contact op via e-mail: gunter@htctuinhout.nl

Orders in de webwinkel kunnen wel gewoon geplaatst worden

Onze excuses voor het ongemak,
HTC Tuinhout